DVOJNA SILIKONSKA ČETKICA ZA ČIŠĆENJE

Najbolji način za njegu vaših Haakaa proizvoda od 100% silikona je korištenje naše dvostrane silikonske četke. Ima mekane i fleksibilne silikonske čekinje koje omogućuju čišćenje od 360°. Jedan dio ima glavu četkice koja je savršene veličine za čišćenje vaših izdajalica, bočica, vrećica za pohranjivanje mlijeka (i svih općenitih kuhinjskih pomagala), a drugi ima tanju, nagnutu četkicu za dosezanje uglova duda za bočice, spremnike mlijeka i više

Četka je napravljena da traje – za razliku od plastičnih četkica koje skupljaju čestice hrane i koje su sklone neugodnim mirisima te ih je potrebno često mijenjati. Budući da se silikonske glave četkice mogu ukloniti i mogu se kuhati radi sterilizacije našu je četkicu lako održavati čistom, sigurna je i bez mirisa..

Cijena: 21.99€

  • Mekane 100% silikonske čekinje savijaju se kako bi dosegnule sve kutove vaših pumpi za dojenje, bočica za bebe, pumpi za dojenje, duda i više!
  • Sadrži dvije različite glave četke za čišćenje.
  • Izdržljiva ručka od nehrđajućeg čelika neće hrđati niti korodirati.
  • Glave četkica se mogu ukloniti radi lakše sterilizacije.
  • Ne sadrži BPA, PVC i ftalate.

Nemojte koristiti izbjeljivač ili tablete za sterilizaciju za čišćenje ovog proizvoda. Nemojte koristiti UV sterilizatore za čišćenje ovog proizvoda jer to može utjecati na vijek trajanja. Za sterilizaciju koristite parni sterilizator ili kuhajte u vodi 2-3 minute. Za čišćenje dvostruke silikonske četke odvojite glave četkice od ručke i očistite ih zasebno. Nemojte prevrtati dijelove od nehrđajućeg čelika.


Redovito provjeravajte stanje proizvoda. Zamijenite ako proizvod pokazuje znakove oštećenja. Ne skladištiti u blizini oštrih predmeta. Ovaj proizvod nije igračka. Nemojte koristiti u druge svrhe. Čuvajte na hladnom i suhom mjestu i izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost.

Napomena: Glava četke može skliznuti ako se koristi sapunom ili deterdžentom, jednostavno je ponovno pričvrstite za ponovnu upotrebu.