TORBA ZA POHRANU HAAKAA IZDAJALICE

Boja: Bakrena

Naša izolirana torba za pohranu posebno je izrađena za mame koje su uvijek u pokretu! S visokokvalitetnim dvostrukim izoliranim stijenkama, naša torba dulje održava sadržaj toplim ili hladnim. Savršeno je praktičan za spremanje vaše izdajalice, vrećica za pohranu mlijeka, hrane – praktički svega! Unutra ima dovoljno prostora za pohranjivanje vaših stvari i lako ga je održavati čistim – što ga čini idealnim za nošenje sa sobom!

Cijena: 20.99€

  • Visokokvalitetna dvostruka izolacija dulje održava sadržaj toplim ili hladnim.
  • Jedinstveni dvosmjerni dizajn zatvarača.
  • Praktičan remen s kopčom omogućuje vješanje ili držanje torbe.
  • Dodatni džepovi izvana za više prostora za pohranu.
  • Izdržljiv i otporan na prljavštinu, lako se čisti.

Obrišite svoju izoliranu torbu za pohranu vlažnom krpom. Nemojte izbjeljivati ili kemijski čistiti. Ne peglati. Ne sušiti u sušilici. Čuvajte na hladnom i suhom mjestu i izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost.

Redovito provjeravajte stanje proizvoda. Zamijenite ako ovaj proizvod pokazuje bilo kakve znakove oštećenja. Izbjegavajte skladištenje u blizini oštrih predmeta. Za čišćenje ovog proizvoda treba koristiti samo četke s mekim čekinjama ili mekane spužve, jer tvrde četke za ribanje mogu izgrebati površinu. Ovaj proizvod nije igračka. Nemojte koristiti ovaj proizvod za bilo što drugo osim za namjeravanu svrhu.