2x SILIKONSKA VREĆICA ZA POHRANU MLIJEKA 260 ml

Volumen: 260 ml

Haakaa silikonska vrećica za pohranu mlijeka odlično je rješenje za sigurno pohranjivanje vašeg dragocjenog majčinog mlijeka!

Silikonske vrećice za pohranu mlijeka fantastična su ekološka alternativa jednokratnim plastičnim vrećicama za pohranu mlijeka. Izrađene su od silikona za hranu i mogu se ponovno i iznova koristiti smanjujući utjecaj jednokratne plastike na naš okoliš. Haakaa silikonske vrećice za pohranu mlijeka sigurne su za pohranu u hladnjaku ili zamrzivaču i mogu se čuvati ležeći ili stojeći.

Kada ste ispumpali majčino mlijeko ulijte ga u vrećicu i čvrsto pritisnite zatvarač. Nakon što ste potrošili pohranjeno mlijeko, stavite vrećicu u toplu vodu da se mlijeko zagrije i pripremite za konzumaciju. Čep je dizajniran sa silikonskom trakom za nošenje što olakšava sigurno nošenje tekućeg zlata!

 • Ekološki prihvatljiva alternativa jednokratnim plastičnim vrećicama.
 • Silikonski čep za sigurno skladištenje majčinog mlijeka.
 • Namijenjen za višestruku upotrebu.
 • Može se skladištiti ravno ili stojeće.
 • Volumen 260 ml.
 • Sigurno za čuvanje u hladnjaku i zamrzivaču.
 • Od silikona za hranu.
 • Bez BPA, PVC-a i ftalata.
 1. Očistite i sterilizirajte silikonsku vrećicu za pohranu mlijeka nakon svake upotrebe.
 2. Ulijte majčino mlijeko u vrećicu. Silikonsku vrećicu za pohranu mlijeka punite samo do maksimalno 260 ml mjerne oznake kako bi se mlijeko moglo proširiti kada se smrzne.
 3. Lagano stisnite vrećicu za pohranu kako biste uklonili višak zraka.
 4. Stavite čep u otvor vrećice i čvrsto ga gurnite. Čuvajte u hladnjaku ili zamrzivaču.

Operite prije i nakon svake upotrebe. Iako se može prati u perilici posuđa, preporučujemo ručno pranje u toploj vodi sa sapunom te temeljito ispiranje i sušenje. Za sterilizaciju koristite jednu od sljedećih metoda: sterilizacija parom ili kuhanje u vodi 2-3 minute.

Redovito provjeravajte stanje proizvoda. Ako proizvod pokazuje znake bilo kakvog oštećenja, zamijenite ga. Nemojte držati proizvod u blizini oštrih predmeta. Za čišćenje ovog proizvoda potrebno je koristiti samo meke četke ili meke spužve. Gruba sredstva za čišćenje mogu oštetiti površinu. Ovaj proizvod nije igračka. Nemojte koristiti ovaj proizvod u bilo koju drugu svrhu osim one za koju je predviđen. Proizvod čuvajte na hladnom i suhom mjestu podalje od izravne sunčeve svjetlosti.