SILIKONSKI NASTAVAK ZA SILKONSKO VREČICU

Neka vaše dijete jede bilo gdje i bilo kada uz Haakaa silikonski nastavak za vrećicu! Kompatibilan sa svim Haakaa silikonskim vrećicama za pohranu mlijeka za praktično i jednostavno hranjenje – jednostavno namjestite silikonski nastavak s izljevom u otvor vrećice ili stisnite ju za hranjenje! Izljev s promjenjivim protokom omogućuje sigurno hranjenje i piće te savršen je za dječju hranu, piree i slično. Također ima trakicu za nošenje koja se lako nosi i poklopac za zaštitu od nečistoća u zraku..

Cijena: 10,99€

 • Kompatibilan s Haakaa silikonskim vrećicama za pohranu mlijeka.
 • Savršeno za dječju hranu, piree i više!
 • Izljev s promjenjivim protokom omogućuje sigurno i jednostavno hranjenje.
 • Poklopac štiti od nečistoća u zraku i sprječava prolijevanje.
 • Trakica za jednostavno nošenje i praktičan obrok u pokretu.
 • Izrađen od 100% netoksičnog silikona za hranu.
 • Ne sadrži BPA, PVC i ftalate.

Operite prije i poslije upotrebe. Iako se može prati u perilici posuđa, preporučujemo da rastavite ovaj proizvod i operete ga u toploj vodi sa sapunom. Nemojte koristiti sredstva za čišćenje na bazi izbjeljivača ili tablete za sterilizaciju ili čišćenje ovog proizvoda. Za sterilizaciju koristite parni sterilizator ili kuhajte u vodi 2-3 minute.

Redovito provjeravajte stanje proizvoda. Ako proizvod pokazuje znake bilo kakvog oštećenja, zamijenite ga. Nemojte držati proizvod u blizini oštrih predmeta. Za čišćenje ovog proizvoda potrebno je koristiti samo meke četke ili meke spužve. Gruba sredstva za čišćenje mogu oštetiti površinu. Ovaj proizvod nije igračka. Nemojte koristiti ovaj proizvod u bilo koju drugu svrhu osim one za koju je predviđen. Proizvod čuvajte na hladnom i suhom mjestu podalje od izravne sunčeve svjetlosti.

 1. Postavite vrećicu uspravno i ulijte svoj pire ili piće u otvor.

 2. Postavite nastavak u otvor.

 3. Nježno stisnite vrećicu za hranjenje!

 4. Nakon hranjenja prekrijte izljevni otvor isporučenim poklopcem radi zaštite od prašine.

  Napomena: Mjerenja volumena su približna i trebaju se koristiti samo kao opća referenca.

  Za finije kašice, uklonite nastavak i umetnite neodrezani kraj slamčice kroz dno otvora u obliku slova X. Nemojte gurati slamčicu do kraja – trebala bi dosegnuti samo vodoravnu crtu na dudi. Nakon umetanja, ponovno umetnite izljev u otvor.