SILIKONSKI SPREMNIK KOLOSTRUMA – 2 KOMADA (PRETHODNO STERILIZIRAN)

Sadržaj paketa:

  • 2 x silikonski spremnik za kolostrum (4 ml)

Haakaa silikonski spremnik kolostruma je prvi na svijetu koji majkama daje priliku da cijede kolostrum prije i nakon poroda u sigurnoj ambalaži za pohranu koja je jednostavna za korištenje.

Do sada se kolostrum tradicionalno skupljao u jednokratne šprice koje su često bile izrađene od štetne plastike. Naš spremnik je izrađen od 100% medicinskog silikona, što znači da ne izlučuje opasne toksine i može se sigurno čuvati u hladnjaku ili zamrzivaču. Jednostavan je za korištenje i ponovnu upotrebu, što ga čini idealnom opcijom za mame prije i nakon rođenja!

Svaki spremnik kolostruma također ima svoju oznaku za praktično označavanje.

Napomena: Za korištenje silikonskih spremnika kolostruma prije poroda, prethodno se posavjetujte sa svojim ginekologom jer postoji opasnost od prijevremenog poroda.

Cijena: 14,99 €

  • Skupljajte, čuvajte i hranite kolostrum istim spremnikom.
  • Izrađen od prethodno steriliziranog 100% medicinskog silikona.
  • Mekani silikon koji se može stisnuti ima vakuumski učinak za skupljanje kapljica.
  • Vrh spremnika usisava kolostrum s bradavice, također se može ukloniti kako bi se izdajao izravno u sakupljač.
  • Prijenosni, nepropusni i za višekratnu upotrebu.
  • Otporan na toplinu i smrzavanje.
  • Jasne mjere na tijelu kolektora.
  • Netoksičan i siguran za novorođenčad.
  • BPA, PVC i ftalat.

Svaki spremnik dolazi prethodno steriliziran. Provjerite datum sterilizacije otisnut na vanjskoj strani svakog paketa. Spremnik se može odmah upotrijebiti ako se otvori unutar 12 mjeseci od predsterilizacije. Ako otvarate kolektor više od 12 mjeseci nakon datuma sterilizacije, ponovno sterilizirajte prije upotrebe. Jednom kad se beba hrani vrhom sakupljača, više nije sterilan. Prije ponovne uporabe sterilizirajte bilo kojim sustavom za sterilizaciju parom ili kuhanjem u vodi 2-3 minute. Ne koristite sredstva na bazi izbjeljivača za čišćenje ovog proizvoda.

Čuvajte u svom hladnjaku ili zamrzivaču, u skladu sa smjernicama za čuvanje majčinog mlijeka.

Redovito provjeravajte stanje proizvoda i zamijenite ga ako ima znakova oštećenja. Ako vrećica za pakiranje Silikonskih spremnika pokazuje znakove oštećenja prije otvaranja, sterilizirajte spremnik prije uporabe u skladu s navedenim uputama. Nemojte skladištiti u blizini oštrih predmeta. Za čišćenje ovog proizvoda smiju se koristiti samo meke četke ili mekane spužve. Tvrde četke za ribanje mogu ogrebati površinu. Ovaj proizvod nije igračka. Za sigurnost vašeg djeteta, nikada ne pričvršćujte proizvod na uzice, vrpce, vezice ili labave dijelove odjeće jer se može omotati oko vrata. Nemojte koristiti ovaj proizvod za bilo što drugo osim za njegovu namjenu. Čuvajte proizvod na hladnom i suhom mjestu i izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost.

Napomena: Za korištenje silikonskih spremnika kolostruma prije poroda, prethodno se posavjetujte sa svojim ginekologom jer postoji opasnost od prijevremenog poroda. Uvijek slijedite smjernice svoje zemlje o izdajanju i sigurnom skladištenju majčinog mlijeka, osiguravajući da ste svoj spremnik označili svojim imenom, datumom i vremenom izdajanja radi lakše identifikacije.