SILIKONSKI SPREMNIKI KOLOSTRUMA 20ml – 1 KOMAD (PRETHODNO STERILIZIRAN)

Haakaa silikonski spremnik kolostruma prvi je na svijetu dizajn koji majkama daje mogućnost da cijede kolostrum antenatalno i postnatalno u sigurnom rješenju za pohranu jednostavnom za korištenje.

Kolostrum se tradicionalno skuplja u štrcaljke za jednokratnu upotrebu često izrađene od štetne plastike. Naš kolektor izrađen je od 100% medicinskog silikona, što znači da neće izlučivati neugodne toksine i može se sigurno čuvati u hladnjaku ili zamrzivaču. Jednostavan je za korištenje i ponovnu upotrebu, što ga čini idealnom opcijom za mame i prije i nakon rođenja!

Budući da svaki spremnik ima mjernu oznaku u mililitrima i unčama, vrlo je jednostavno vidjeti koliko tekućine spremnik sadrži. Svaki spremnik dolazi s praktičnom naljepnicom za oznakama, što olakšava praćenje vašeg dragocjenog tekućeg zlata. Jednostavno zabilježite svoje ime, datum i vrijeme izražavanja za brzo i jednostavno identificiranje!

Napomena:  Za korištenje silikonskih spremnika kolostruma prije poroda, prethodno se posavjetujte sa svojim ginekologom jer postoji opasnost od prijevremenog poroda.

Cijena: 8,99€

  • Skupljajte, čuvajte i hranite kolostrum istim spremnikom.
  • Izrađen od prethodno steriliziranog 100% medicinskog silikona.
  • Mekani silikon koji se može stisnuti ima vakuumski učinak za skupljanje kapljica.
  • Vrh spremnika usisava kolostrum s bradavice, također se može ukloniti kako bi se izdajao izravno u sakupljač.
  • Veća veličina za majke koje izlučuju veći volumen kolostruma.
  • Prijenosni, nepropusni i za višekratnu upotrebu.
  • Jasne mjere na tijelu kolektora.
  • Netoksičan i siguran za novorođenčad.
  • Siguran za zamrzavanje, perilice posuđa, mikrovalnu pećnicu, sterilizatore i vrelu vodu.
  • BPA, PVC i ftalat.

Svaki spremnik dolazi prethodno steriliziran. Provjerite datum sterilizacije otisnut na vanjskoj strani svakog paketa. Spremnik se može odmah upotrijebiti ako se otvori unutar 12 mjeseci od predsterilizacije. Ako otvarate kolektor više od 12 mjeseci nakon datuma sterilizacije, ponovno sterilizirajte prije upotrebe. Jednom kad se beba hrani vrhom sakupljača, više nije sterilan. Prije ponovne uporabe sterilizirajte bilo kojim sustavom za sterilizaciju parom ili kuhanjem u vodi 2-3 minute. Ne koristite sredstva na bazi izbjeljivača za čišćenje ovog proizvoda.

Redovito provjeravajte stanje proizvoda i zamijenite ga ako ima znakova oštećenja. Ako vrećica za pakiranje Silikonskih spremnika pokazuje znakove oštećenja prije otvaranja, sterilizirajte spremnik prije uporabe u skladu s navedenim uputama. Nemojte skladištiti u blizini oštrih predmeta. Za čišćenje ovog proizvoda smiju se koristiti samo meke četke ili mekane spužve. Tvrde četke za ribanje mogu ogrebati površinu. Ovaj proizvod nije igračka. Za sigurnost vašeg djeteta, nikada ne pričvršćujte proizvod na uzice, vrpce, vezice ili labave dijelove odjeće jer se može omotati oko vrata. Nemojte koristiti ovaj proizvod za bilo što drugo osim za njegovu namjenu. Čuvajte proizvod na hladnom i suhom mjestu i izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost.

Nemojte napuniti preko gornje oznake za mjerenje jer se sadržaj može proširiti tijekom zamrzavanja.

Napomena: Za korištenje silikonskih spremnika kolostruma prije poroda, prethodno se posavjetujte sa svojim ginekologom jer postoji opasnost od prijevremenog poroda. Uvijek slijedite smjernice svoje zemlje o izdajanju i sigurnom skladištenju majčinog mlijeka, osiguravajući da ste svoj spremnik označili svojim imenom, datumom i vremenom izdajanja radi lakše identifikacije.