SILIKONSKA IZDAJALICA ZA MLIJEKO 1. GENERACIJE 100 ml

Silikonska izdajalica Haakaa za grudi savršen je predmet za sve dojilje.

Silikonska izdajalica Haakaa 1. gen. izrađena je od jednog cijelog komada visokokvalitetnog silikona za upotrebu u prehrambenoj industriji i pruža jednostavno, ekološki prihvatljivo i učinkovito izdajanje! Zaboravite velike, glasne i komplicirane električne izdajalice na koje morate potrošiti stotine kuna i koje je potrebno rastaviti na komade i temeljito očistiti svaki put kada ih koristite – Haakaa silikonska izdajalica promijenit će vam život! Kompaktne je veličine i savršeno se uklapa u svaku ručnu ili dječju torbu, a korištenje ne iziskuje veliki trud.

Naša kompaktna izdajalica savršena je za duga putovanja, avione, vožnju automobilom, obiteljske roštilje ili bilo koje mjesto gdje želite diskretno, tiho i brzo izdojiti majčino mlijeko. Jednostavno pričvrstite izdajalicu na vaše grudi i pustite da ona radi umjesto vas, dok izdaja vaše mlijeko prirodnim vakuumom. 100% je ekološki prihvatljiva i sigurna je za mamu, bebu i naš okoliš.

Cijena: 20,99

 • Izdavanje majčinog mlijeka pomoću stalnog vakuuma
 • Izrađen od mekog i na dodir ugodnog, 100% prehrambenog silikona.
 • Odlične veličine da stane u torbicu ili torbu za presvlačenje.
 • Izrađen je od jednog komada, bez spojeva, pukotina ili rubova koji uzrokuju zadržavanje bakterija.
 • Nisu potrebni kablovi, baterije ili namještanje.
 • Volumen 100 ml.
 • Jednostavan za korištenje i čišćenje.
 • Bez BPA, PVC-a i ftalata.
 • Pogodan je za sterilizaciju u mikrovalnoj pećnici i za pranje u perilici posuđa.

Kako koristiti Haakaa izdajalicu:

 • Sterilizirajte izdajalicu tako da je kuhate u vodi 2-3 minute.
 • Postavite rub na bradavicu – provjerite je li bradavica udobno centrirana u vratu proizvoda.
 • Počnite sa izdavanjem – možda ćete morati nekoliko puta podesiti položaj. Nakon što je udobno postavljena, započnite sa stiskanjem dna.
 • Kada mlijeko počne teći, ostavite izdajalicu na miru!
 • Kada je bočica puna, ispraznite je u spremnik za skladištenje i ponovno je namjestite.

Savjeti: Potaknite izdavanje mlijeka tako da stavite tople obloge na prsa i nježno masirajte. Dok hranite bebu, pričvrstite Haakaa na drugu dojku kako biste uhvatili vrijedno mlijeko koje bi se inače izgubilo u jastučiću za grudi.

Kako biste stvorili još veći vakuum, preklopite rub unatrag tako što ćete otvoriti vrat izdajalice. Otvorite otvor iznad bradavice te kao i obično stisnite izdajalicu kako biste stvorili vakuum. Nakon što je rub pričvršćen, vratite crpku u prvobitni položaj.

Očistite nakon svake upotrebe. Toplo preporučamo da očistite i sterilizirate Haakaa bilo kojim sustavom za sterilizaciju parom ili kuhanjem u vodi 2-3 minute. Nemojte koristiti izbjeljivač ili tablete za sterilizaciju za čišćenje ovog proizvoda. Umjesto toga preporučujemo korištenje Haakaa deterdženta za suđe. Nemojte koristiti UV sterilizatore za čišćenje ovog proizvoda jer to može utjecati na vijek trajanja.

Redovito provjeravajte stanje proizvoda. Ako proizvod pokazuje znakove oštećenja, zamijenite ga. Ne skladištiti u blizini oštrih predmeta. Za čišćenje ovog proizvoda koristite samo mekane četke (preporučuje se Haakaa silikonski komplet za čišćenje) ili spužvu jer tvrda sredstva za čišćenje mogu oštetiti površinu. Izlaganje deterdžentu može uzrokovati poremećaj silikona. Ovaj proizvod nije igračka. Nemojte koristiti ovaj proizvod ni za što drugo osim za njegovu namjenu. Proizvod čuvajte na hladnom i suhom mjestu i izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost. Koristi se pod nadzorom odrasle osobe.

Napomena: Ova izdajalica nema podloge za vakuum, rezultati mogu biti različiti jer su svaka žena i količina njenog mlijeka jedinstveni.