SILIKONSKA DJEČJA BOČICA 3. GENERACIJE 250 ml (SIVA)

Haakaa silikonska bočica za bebe 3. generacije izvrstan je izbor za vaše dijete kad se uči samostalnosti. Izrađen je od visokokvalitetnog medicinskog silikona što ga čini iznimno mekanim i sigurnim za vaše dijete. Lako se drži u malim rukama. Osim toga, ne morate brinuti o oštećenju jer je silikon otporan na udarce.

Jedna od najboljih karakteristika naše silikonske bočice za bebe je da je potpuno kompatibilna s našom silikonskom pumpicom za grudi 3. generacije i ostalim našim silikonskim nastavcima za bočice! Brzim okretanjem gornjeg dijela, dudu za dječju bočicu možete zamijeniti za bilo koji od nastavaka iz naše ponude (svaki se prodaje zasebno). U ponudi imamo našu poznatu pumpu za grudi 3. generacije koja vam omogućuje pumpanje izravno u bočicu, nastavak za hranjenje kada beba prijeđe na tvrdu hranu, bočice sa slamicom koje pomažu vašem djetetu da prijeđe s bočice za pijenje na šalicu i poklopac za zatvaranje kako biste sačuvali ostatke hrane ili mlijeko nakon hranjenja.

Cijena: 32,99€

  • Višenamjenski dizajn, kompatibilan sa svim priključcima 3. generacije.
  • Mekan, prirodno oblikovan silikonski sisač, dizajniran da imitira dojenje.
  • Izrađen od visokokvalitetnog medicinskog silikona s izvrsnom otpornošću na udarce.
  • Dvostruki otvori za grčeve, sprječavaju neželjeni dotok zraka.
  • Ultra široki vrat olakšava čišćenje.
  • Sigurna upotreba u mikrovalnoj pećnici, kipućoj vodi i sterilizatorima.
  • Bez BPA, PVC-a i ftalata.

Prije prve upotrebe sve dijelove rastavite, operite i sterilizirajte u kipućoj vodi. Operite prije i nakon svake sljedeće uporabe. Jednostavno se može prati u perilici posuđa, toplo preporučujemo ručno pranje u toploj vodi sa sapunom te temeljito ispiranje i sušenje. Nemojte koristiti izbjeljivač ili tablete za sterilizaciju za čišćenje ovog proizvoda. Za sterilizaciju koristite parni sterilizator ili kuhajte u vodi 2-3 minute. Nemojte koristiti UV sterilizatore za čišćenje ovog proizvoda jer to može utjecati na vijek trajanja boce.

Koristite samo prema uputama kako biste smanjili rizik od oštećenja proizvoda. Prije hranjenja uvijek provjerite temperaturu tekućine. Neiskorištene komponente čuvajte izvan dohvata djece. Nikada nemojte koristiti sisač za hranjenje kao dudu. Za čišćenje ovog proizvoda koristite samo četke s mekim vlaknima ili spužve jer tvrda sredstva za čišćenje mogu oštetit površinu. Ovaj proizvod nije igračka. Nemojte koristiti ni za što drugo osim za predviđenu svrhu. Koristi se pod nadzorom odrasle osobe. Nikada ga nemojte pričvrstiti na trake, vrpce, vezice ili široku odjeće jer se dijete može ugušiti.