DJEČJA BOČICA SA ŽLIČICOM

Boja: Siva

Haakaa žličica za doziranje dječje hrane savršen je način da domaće dječje kašice ponesete sa sobom bez da se mučite noseći domaće žličice i plastične posude! Naša žličica za doziranje omogućuje vam da hranite svoje dijete domaćim slasticama bez nereda, otpada i jakih kemikalija. Jednostavno napunite tubu hranom za bebe i zatvorite poklopcem. Hrana će ostati unutar nepropusne silikonske tube sve dok ne dođe vrijeme za užinu! Skinite poklopac i nježno stisnite tubu kako biste dozirali hranu na žličicu. Kada završite s hranjenjem vašeg mališana, vratite poklopac i ostavite je u torbu.

Cijena: 20,99€

 • Izrađeno od silikona za hranu.
 • Volumen 120 ml.
 • Pogodno za perilicu posuđa.
 • Svi dijelovi se mogu rastaviti radi lakšeg čišćenja.
 • Nepropusna i hermetična kada je poklopac pričvršćen.
 • Može se ostaviti u kipućoj vodi kada zagrijavate kašicu.
 • Bez nereda i otpada.
 • Bez BPA, PVC-a i ftalata.

Očistite nakon svake uporabe. Preporučujemo čišćenje i sterilizaciju ovog proizvoda bilo kojim sustavom za sterilizaciju uz pomoć pare ili prokuhavanjem u vodi 2-3 minute. Za čišćenje ovog proizvoda nemojte koristiti sredstva na bazi izbjeljivača ili tablete za sterilizaciju. Za čišćenje ovog proizvoda nemojte koristiti UV sterilizatore jer to može utjecati na životni vijek glave žličice.

Redovito provjeravajte stanje proizvoda. Zamijenite ga ako pokazuje znakove oštećenja. Nemojte držati proizvod u blizini oštrih predmeta. Za čišćenje ovog proizvoda potrebno je koristiti samo meke četke ili meke spužve jer gruba sredstva za čišćenje mogu oštetiti površinu. Ovaj proizvod nije igračka. Nemojte koristiti ovaj proizvod u bilo koju drugu svrhu osim one za koju je predviđen. Obvezan je nadzor odraslih.

Mjere obujma su približne i odnose se samo na opću referentnu uporabu.

 1. Umetnite glavu žličice u pričvrsni prsten tube za doziranje.
 2. Zavrnite glavu žličice i pričvrsni prsten na tubu.
 3. Iscijedite željenu količinu hrane iz tube i hranite bebu žličicom.
 4. Stavite hermetični poklopac da pokrije žličicu i održavajte je čistom kada je ne koristite.