KOMPRESIJSKI JASTUČIĆI ZA HLAĐENJE I GRIJANJE

Set sadrži

2 x kompresijska podloga za hlađenje ili grijanje – crvenkasto/siva

2 x pamučna navlaka

1 x prijenosna torba za pohranu (Bluestone)

Ublažite bolove povezane s dojenjem s Haakaa višekratnim kompresijskim jastučićima za hlađenje ili grijanje. Zagrijte ih kako biste ublažili tegobe uzrokovane mastitisom i oteklinama. Alternativno, možete ih ohladiti u hladnjaku ili zamrzivaču kako biste ublažili bolne ili natečene grudi i bradavice. Svaki jastučić ima meku pamučnu navlaku koja pruža zaštitni sloj između jastučića i vaše kože te praktičnu torbu za pohranu. Pogodan je za grudi svih oblika i veličina..

Cijena: 32,99€

  • Jastučići za višekratnu upotrebu mogu se grijati ili hladiti kako bi se ublažila bol povezana s dojenjem.
  • Zagrijte jastučiće kako biste ublažili simptome mastitisa i otekline.
  • Stavite jastučiće u hladnjak ili zamrzivač kako biste ublažili bolne ili natečene grudi i bradavice.
  • Pamučne navlake pružaju sloj učinkovite ali nježne zaštite između gel jastučića i vaše kože.
  • Bez BPA i ftalata.

Ručno perite kompresijske jastučiće u toploj vodi sa sapunom. Pamučne navlake perite ručno ili u perilici rublja na niskoj temperaturi, za osjetljivo rublje. Objesite da se osuše.

Redovito provjeravajte status proizvoda. Zamijenite ako proizvod ima oštećenja. Držite podalje od oštrih predmeta. Za čišćenje kompresijskih jastučića koristite samo četke s mekim vlaknima ili mekane spužve. Jaka sredstva za čišćenje mogu ogrebati površinu. Nemojte koristiti ovaj proizvod za bilo što drugo osim za njegovu namjenu. Čuvajte proizvod na hladnom i suhom mjestu i izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost. Nemojte snažno stiskati ili tresti. Nemojte otvarati ili bušiti jastučiće. Ako jastučići cure, odmah ih bacite. Samo za vanjsku upotrebu, ne gutati. Ne nanositi na osjetljivu kožu ili otvorene rane. Nemojte zaspati koristeći uloške. Ako gel dođe u dodir s očima ili kožom, temeljito isperite toplom vodom. Obratite se svom liječniku za jaku, dugotrajnu ili kroničnu bol. Ovaj proizvod nije igračka – čuvajte ga izvan dohvata djece i kućnih ljubimaca.

Napomena: ako su jastučići prevrući ili prehladni za vašu udobnost, zamotajte ih u dodatni sloj tkanine, poput ručnika.

Može se hladiti, zamrzavati ili grijati. Koristite samo maksimalno 20 minuta odjednom. Prije nanošenja uvijek provjerite temperaturu blazinice.

Ohlađeno: Ostavite u frižideru najmanje jedan sat prije upotrebe. Stavite svaki jastučić u pamučni jastučić prije nego ga stavite na kožu.

Zamrznuto: Čuvajte u zamrzivaču najmanje jedan sat prije upotrebe. Nakon što se zamrzne, stavite svaki jastučić u pamučni jastučić prije nego ga stavite na kožu. Nemojte nanositi smrznute kompresijske jastučiće izravno na kožu jer to može uzrokovati opekline od leda.

Zagrijan:

Metoda tople vode – preporučamo zagrijavanje jastučića pažljivim uranjanjem u vruću vodu 3-5 minuta. Nemojte koristiti kipuću vodu. Ispustite vodu prije uklanjanja jastučića. Nakon što se zagriju, pažljivo rukujte jastučićima i stavite ih u pamučni jastučić prije nego što ih stavite na kožu. Nemojte nanositi vruće kompresijske jastučiće izravno na kožu jer to može uzrokovati opekline.

Mikrovalna metoda – imajte na umu da jastučići za mikrovalnu mogu uzrokovati neravnomjernu raspodjelu topline. Stavite jastučiće na čistu, suhu ploču u mikrovalnu pećnicu na 20 sekundi, a zatim u koracima od pet sekundi ako je potrebno. Pazite da jastučić ne trlja zidove ili strop vaše mikrovalne pećnice dok se okreće. Vrtuljak mikrovalne pećnice mora se okretati tijekom cijelog ciklusa grijanja. Nakon što se zagriju, pažljivo rukujte jastučićima i stavite ih u pamučni jastučić prije nego što ih stavite na kožu. Nemojte nanositi vruće kompresijske jastučiće izravno na kožu jer to može uzrokovati opekline.