SILIKONSKA ČETKICA ZA KUPANJE

Haakaa silikonska četka za pranje glave je savršeno višenamjensko pomagalo za njegu vašeg mališana (i vas samih) tijekom kupanja i nakon toga! Izrađen je od iznimno mekanog silikona i nježan je i prema najosjetljivijoj koži – možete ga koristiti za čišćenje tijela, pranje kose kao opuštajuću masažu vlasišta ili kao četku za pažljivo raščešljavanje čvorova kose. Toliko je svestran da ga čak možete koristiti u kući kao četku za čišćenje!

Cijena: 15,99€

  • Izrađen od mekanog i fleksibilnog 100% silikona za hranu.
  • Jednodijelni dizajn koji se lako održava – samo ga prevrnite za sterilizaciju!
  • Hipoalergen i pogodan za osjetljivu kožu.
  • Mekane silikonske čekinje za temeljito čišćenje.
  • Jedinstven dizajn koji se lako drži.

Operite prije i poslije svake upotrebe. Iako je pogodan za pranje u perilici posuđa, preporučamo ručno pranje u toploj vodi sa sapunicom te temeljito ispiranje i sušenje. Ne koristite sredstva za čišćenje na bazi izbjeljivača ili tablete za sterilizaciju ili čišćenje Haakaa proizvoda. Za sterilizaciju koristite parni sterilizator ili kuhajte u vodi 2-3 minute.

Redovito provjeravajte status proizvoda. Zamijenite ako ovaj proizvod pokazuje bilo kakve znakove oštećenja. Nemojte skladištiti blizu oštrih predmeta. Za čišćenje ovog proizvoda treba koristiti samo četke s mekim vlaknima ili mekane spužve, jer jaka sredstva za čišćenje mogu ogrebati površinu. Nemojte koristiti ovaj proizvod za bilo što drugo osim za njegovu namjenu. Potreban je nadzor odrasle osobe.