SILIKONSKE GRUDI ZA DEMONSTRACIJU LAKTACIJE

Silikonska dojka za demonstraciju dojenja vrijedan je izvor za demonstraciju vještina dojenja i njege dojki na potpuno funkcionalnoj umjetnoj dojci. Ova demo dojka može se napuniti tekućinom kako bi se predstavili specijalizirani proizvodi za dojenje kao što su pumpe za dojenje, izdajalice, štitnici za bradavice i masažeri za dojke.

Uklonjiva usisna baza sigurno pričvršćuje silikonsku dojku na bilo koju glatku, ravnu, okomitu površinu i može se ukloniti s površine za jednostavne praktične demonstracije! Osim toga, premaz otporan na prašinu osigurava da bradavica i areola ostanu čiste i higijenske tijekom uporabe, dok se demo dojka sama rastavlja radi lakšeg čišćenja i njege.

Cijena: 99,99 €

  • Može se napuniti tekućinom za jednostavno demonstriranje učinaka različitih proizvoda za dojenje!
  • Uklonjiva usisna baza omogućuje pričvršćivanje silikonske dojke na glatke okomite površine ili korištenje ručke za ručnu demonstraciju!
  • Premaz otporan na prašinu održava bradavicu i areolu čistima tijekom uporabe.
  • Označene količine unutar silikonske grudi.
  • Zalisci na bradavici i čepu održavaju oblik dojke tijekom demonstracije.
  • Izrađen od mekanog i izdržljivog silikona za hranu.
  • Rastavljiv za jednostavno čišćenje i njegu.
  • Ne sadrži BPA, PVC i ftalate.

Nakon svake upotrebe, iscijedite tekućinu iz silikonske dojke, temeljito očistite toplom vodom i sapunicom, isperite i dobro osušite. Zalisci i uglovi silikonskih grudi mogu se čistiti malim cjevastim četkicama s mekim vlaknima. Ako silikonsku dojku nećete koristiti dulje vrijeme, dobro je operite i osušite te spremite u ambalažu kako bi ostala čista.

Redovito provjeravajte status proizvoda. Zamijenite proizvod ako pokazuje znakove oštećenja. Nemojte skladištiti blizu oštrih predmeta. Koristite samo četke s mekim vlaknima ili meke spužve za čišćenje ovog proizvoda, jer tvrde spužve mogu izgrebati površinu. Ovaj proizvod nije igračka. Nemojte koristiti ovaj proizvod za bilo što drugo osim za njegovu namjenu. Samo za odrasle. Čuvati izvan dohvata djece i kućnih ljubimaca. Čuvajte proizvod na hladnom i suhom mjestu i izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost. Brzine protoka između prezentacija mogu varirati ovisno o metodi izdajanja, proizvodu laktacije te temperaturi i koncentraciji korištene tekućine. Prilikom izvođenja demonstracija preporučujemo korištenje tekućine slične majčinom mlijeku. Prije demonstracija, nježno stisnite bradavicu kako biste bili sigurni da je rupa čista i da tekućina može proći kroz nju. Prije upotrebe uvijek provjerite je li svaki dio pravilno instaliran.